(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
Oříškovomandlový likér
Potřebné ingredience
litr rumu, 3 mandlové pudinky, 4 Salka, oříšková, případně mandlová tresť
Postup přípravy
Svaříme si 4 Salka potopená ve vodě 2 hodiny. Po vychladnutí je rozmixujeme s litrem rumu v hlubší nádobě.
Uvaříme si tři mandlové pudinky dle návodu, jen nedáme cukr.
Pudink zašleháme do rumovokaramelové směsi - můžeme zašlehat ještě teplý, (ne horký), nic se nestane.
Nakonec přidáme tresť z vlašského ořechu a hořké mandle - kávovou lžičku dohrormady - není nutné, každý dle chuti. Necháme v chladu odpočinout a pak dobrou chuť.
Uvaříme si tři mandlové pudinky dle návodu, jen nedáme cukr.
Pudink zašleháme do rumovokaramelové směsi - můžeme zašlehat ještě teplý, (ne horký), nic se nestane.
Nakonec přidáme tresť z vlašského ořechu a hořké mandle - kávovou lžičku dohrormady - není nutné, každý dle chuti. Necháme v chladu odpočinout a pak dobrou chuť.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
M-kocurek
(upraveno)
19. 1. 2009, 10:49
Týýý jo, dala bych si
Init
(upraveno)
19. 1. 2009, 12:10
@M-kocurek
Tak se stav, mám ještě zbytek